Welkom bij Manege De Drechterweide

Bent u op zoek naar een gezellige manege in Rotterdam? Dan bent u bij Manege De Drechterweide aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan paardrijlessen en activiteiten voor zowel beginners als gevorderden. Onze instructrices zorgen ervoor dat u op een leuke manier kunt genieten van de paardensport. Ontdek nu wat Manege De Drechterweide voor u kan betekenen!

wij zijn er voor u van jong tot oud.

Rating: 3.3703703703704 sterren
81 stemmen

Diensten

Paardrijlessen

Onze paardrijlessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Leer de basisvaardigheden onder begeleiding van onze instructrices 

Pensionstalling

Bij Manege De Drechterweide bieden wij ook pensionstalling aan voor uw paard. Uw paard en pony zal in goede handen zijn in onze binnen en buiten stallen.


Veel gestelde vragen

Hoe oud moet ik zijn om paardrijlessen te volgen?

Bij Manege De Drechterweide hanteren wij een minimumleeftijd van 5 jaar voor paardrijlessen.

Wat zijn de kosten voor pensionstalling?

De kosten voor pensionstalling variëren afhankelijk van de grootte van het paard en de gewenste verzorging. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

“Dankzij Manege De Drechterweide heb ik mijn passie voor paardrijden herontdekt. De instructeurs zijn professioneel en geduldig, en de paarden zijn goed getraind. Ik kan deze manege zeker aanbevelen aan iedereen die wil leren paardrijden of zijn vaardigheden wil verbeteren!”

— Marjolein van den Berg


Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via info@manegededrechterweide.com . Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Locatie

Manege De Drechterweide

Zuiderparkweg 606 3071CL  Rotterdam, Zuid Holland, Nederland


Over ons

Manege De Drechterweide is al meer dan 73 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Onze passie voor paardrijden delen wij graag met anderen en wij streven ernaar om een gezellige omgeving te bieden waarin iedereen kan genieten van de paardensport. Kom langs en ontdek zelf wat Manege De Drechterweide te bieden heeft!